Menu
Your Cart

Livrare

Livrarea Comenzilor

Livrarea este asigurata de DPDFan Courier si SAMEDAY pe tot teritoriul Romaniei. In cazul stornarii comenzilor costul de transport nu se storneaza.

La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea acestuia precum si prezenta facturii cu declaratia de conformitate in colet.

Chitanta va fi eliberata de firma de curierat.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul coletului se fac in momentul livrarii, pe AWB ce insoteste livrarea sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Reclamatiile ulterioare cu privire la integritatea si continutul sunt considerate nule. Toate constatarile referitoare la integritatea coletului/coletelor se vor face in prezenta agentului curierului prin intocmirea unui proces verbal constatator. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Preturile de livrare sunt cele operate de Fan Courier per kg in conditiile stabilite de curier. 

CONDITII SPECIALE (INTARZIEREA LIVRARII)


In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente, blocaje rutiere, etc. In astfel de cazuri un reprezentant de vanzari  va informa clientul cu privire la situatia creata si va comunica o noua data la care se va efectua livrarea.

TERMEN SI PROGRAM DE LIVRARE

  • Livrare in 24 de la confirmare - pentru comenzile receptionate daca produsele sunt disponibile in stocul depozitelor noastre.
  • Livrare dupa confirmare plata - pentru comenzile receptionate si achitate cu ordin de plata livrarea se executa dupa confirmarea platii de catre banca


Livrare sâmbăta

Întrucât nu dorim să vă provocăm nici cel mai mic deranj în weekend, pentru toate cazurile în care expediem colete în zile de vineri, sunăm întotdeauna clienţii pentru a verifica dacă se doreşte livrarea sâmbăta sau luni, prima zi din săptămâna următoare.

Urmărirea livrării după AWB

După expedierea coletului către dumneavoastră, veţi primi un e-mail în care vă vom transmite AWB-ul de expediere. Aveţi posibilitatea de urmărire a coletului dumneavoastră pe site-ul partenerului.

O alta firma de curierat

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate, cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament banca), costul transportului fiind in sarcina dumneavoastra.

Atenţia acordată detaliilor privind livrarea

Am ales să colaborăm cu DPD, SAMEDAY si Fan Courier, fiind dintre cei mai de încredere operatori de servicii de curierat intern. Vom specifica întotdeauna pe AWB să fiţi contactat(-ă) telefonic, astfel încât livrarea coletului către dumneavoastră să nu vă creeze nici un disconfort.

De asemenea vom ambala articolele comandate în mod corespunzător, astfel încât să nu sufere deteriorări în drumul către dumneavoastră.

Dacă întâmpinaţi orice problemă legată de livrare, vă stăm la dispoziţie pentru a vă ajuta. Tot ce aveţi de făcut este să ne contactaţi şi noi ne vom ocupa de clarificarea cu Fan Courier a oricărei situaţii legate de livrarea coletului dumneavoastră.

In cazul in care te-ai razgandit dupa ce produsele au plecat deja spre tine, poti sa refuzi comanda atunci cand aceasta este livrata de curier.